Imate pitanja za ADVOKATA, dođite po odgovore
Orginalni Oglas
07. 11. 2023
Help Desk

Imate pitanja za ADVOKATA, dođite po odgovore

Help Desk za preduzetnike

‘’Prijavite se za besplatne savjete mentora iz različitih oblasti u okviru projekta LEADER’’


Pozivamo Vas na besplatnu Help Desk sesiju za preduzetnike na temu “Imate pitanja za ADVOKATA, dođite po odgovore” koja će se održati 14.11.2023. godine sa početkom u 14:00 sati u Centru za izvrsnost u poduzetništvu Sarajevo, na adresi Alipašina 45 - Vila Braun (bivša Američka ambasada).


Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Centar i Novo Sarajevo organizuju besplatnu Help Desk sesiju na kojoj će te imati priliku kroz pitanja i odgovore družiti se sa advokaticom koja posjeduje višegodišnje iskustvo u radnom pravu, Sabinom Čelik.


Učesnici Help Desk sesija za preduzetnike  mogu biti pravne osobe definisane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Kantona Sarajevo ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog preduzeća sa sjedištem u Kantonu Sarajevo.


Vaš dolazak možete prijaviti putem Formulara za prijavu: 

https://forms.gle/m5kSU3f5847osm9P6


Ohrabrujemo Vas da u Formularu za prijavu navedete specifična pitanja kako bi se voditeljica sesije mogla pravovremeno pripremiti za davanje adekvatnih informacija.-----------------------------------------------

Help Desk za poduzetnike je organiziran u okviru projekta EU4BusinessRecovery koji podržava Bosnu i Hercegovinu u ublažavanju negativnih ekonomskih efekata uzrokovanih pandemijom COVID-19. Projekat pomaže MMSP, poljoprivredno-prehrambene i turističke djelatnike da nastave svoje poslovanje i sačuvaju radna mjesta; podržava poduzetnike, mlade i druge ugrožene grupe da osnuju vlastiti biznis. Kao rezultat ovog projekta biće sačuvano više od 1.000 radnih mjesta ugroženih pandemijom i biće otvoreno najmanje 100 novih radnih mjesta. EU4BusinessRecovery projekat je vrijedan 13,7 miliona eura i zajednički ga sufinansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka.

Projekat implementiraju GIZ, UNDP i ILO.

Za više informacija posjetite www.eu4business.ba